28 лютого 2012

Рядки вдячності


    Лютий для мешканців селища Кушугум пройшов насичено, а саме  відзначенням свят: Дня закоханих, Дня захисника Вітчизни та Масляної.

  Ми, від імені батьків висловлюємо  щиру подяку   творчому колективу селищних бібліотек за проведення свят. За те, що, вони працюють натхненно та віддано.
  Дякуємо голові селищної ради за підтримку культурного життя  в селищі.
  До Дня захисника Вітчизни був проведений святковий концерт. На святі були присутні ветерани: Бараніченко Василь Микитович, Козаков Микола Григорович  – інваліди ВВВ першої групи, учасники ВВВ – Бурковська Галина Іванівна,  Макущенко Олексій Микитович; інвалід ВВВ, члени ради ветеранів – Коваль Лідія Григорівна, Мусійченко Іван Миколайович. Низький уклін тим, хто захищав і захищає нашу Батьківщину, Україну - неньку. Спасибі Вам за мир і спокій, за світле і радісне життя.
  Наступного дня – народне гуляння, Масляна. Цього року на святкування Масляної зібралося багато людей. Скоморохи зустрічали гостей та запрошували на гуляння. Казкові герої: млинець та зима розважали народ.
  З привітанням виступив настоятель храму Архістратига Михаїла смт Кушугум ієрей Олександр Безпалий. 
  Веселі частушки та конкурси для молоді продовжили свято. Пісні жінок з гурту «Щедрі серця»  веселили, а бажаючі витанцьовували під музику. А по завершенню пригощали всіх гарячим чаєм та млинцями з медом.
  Дякуємо за отримане задоволення, за те, що наші діти з радістю відвідують гуртки, які працюють при селищній бібліотеці №1 під керівництвом Лащ О.В..
Свята пройшли, але на душі залишились приємні відчуття.


З повагою -  батьки:
Беспалько,
Криворучко,
Малютіна та ін.
                                         ФОТО ТА ВІДЕО ЗВІТ: