24 квітня 2012

Шановні кушугумівці!


   Щорічно, за ініціативи та сприянням селищної ради, проводиться прибирання території селища. В цьому році прибирання розпочалося ще в березні місяці. На суботники виходили депутати та працівники селищної ради, педагогічний колектив та учні Кушугумського НВК, персонал Кушугумської поліклініки. Активну участь в прибиранні приймали приватні підприємці селища. Силами цих людей прибрана значна територія селища.
    Але, чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!

    Закликаємо ВСІХ жити саме під цим гаслом, адже якщо ми будемо продовжувати і надалі викидати сміття в невстановлених для цього місцях, то який спадок отримають НАШІ діти?
    Навіщо ж, засмічувати навколишнє середовище побутовими відходами, якщо з території селища вони вивозяться централізовано щоп'ятниці?
   Дуже вражає те, що засмічують природу не ті, в кого недостатньо коштів на його вивіз, а навпаки. Наприклад, жінки, які отримали допомогу при народженні дитини (а це немалі кошти), не можуть собі дозволити за 4,00 грн. на тиждень вивести використані “памперси” в пакеті.
   Хочемо звернути ВАШУ увагу на те, що “сміття не мовчить”. За час прибирання встановлено не один десяток осіб, які його викинули. Ці особи були покарані шляхом накладення адміністративного стягнення та приведенням території, яку було забруднено, в належний стан.


 Чисте селище починається з тебе!