10 травня 2012

«Низький уклін Вам, Ветерани!»


9 Травня в селищі Кушугум відзначається всією громадою.

З раннього дитинства нам запам’яталися урочисті мітинги, які і по цей день проходять біля братської могили в самому центрі селища. Святкування дня Перемоги – це пісні воєнних літ, дзвін медалей та орденів, квіти в руках ветеранів війни, спогади великого подвигу народу-переможця.
Працівники Кушугумської селищної ради, селищних бібліотек, педагогічний та учнівський колективи НВК «Інтелект», приватні підприємці селища підготували святкові заходи, присвячені 67 річниці Перемоги. Святкування розпочалися з урочистої ходи, в якій взяли участь мешканці селища на чолі з ветеранами. Зі словами привітання звернулись селищний голова Загребельна Г.О., голова ради ветеранів Корінь М.П., член ради ветеранів Коваль Л.Г., директор школи Апостолова Т.О., головний лікар поліклініки Приходченко О.І., районний депутат Трунов В.І.
Хвилиною мовчання була вшанована пам'ять про загиблих воїнів.
Мітинг завершився покладанням квітів до пам’ятника Загиблого воїна й панахидою настоятелем храму Архістратига Михаїла смт Кушугум ієреєм Олександром.
Цього дня була організована виставка військової техніки, яку надав Герасимов Олександр, від якої малеча була в захваті. З’явилася можливість поринути у воєнні часи і напам’ять зробити фото.
Біля приміщення селищної ради відбувся святковий театралізований концерт підготовлений вчителем Бабкіною О.А. та худ.керіником Лащ О.В. А вокальний колектив «Щедрі серця» під керівництвом Яненка І.В. подарував всім присутнім пісні на воєнну тематику.
Ветеранів, які проживають в нашому селищі приватні підприємці привітали продуктовими наборами.
На цьому свято не завершилося. Продовження відбулося традиційним обідом та «бойовими сто грам» в кафе «Славутич», а також бажаючі мали змогу подивитися футбол на місцевому стадіоні.
 Завідуючі бібліотеками
Самохвалова Н.В. та Падеріна І.В
  

Немає коментарів: