22 квітня 2013

Про проведення суботника по очистці території селища від побутового сміття



У К Р А Ї Н А
КУШУГУМСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
Від 04 квітня  2013  року
Смт Кушугум                                                                                  №36

Про проведення суботника
по очистці території селища
від побутового сміття                      

В селищі розпочалися роботи по прибиранню території селища від побутового сміття, яке накопичилось в лісосмугах, в ярах та на присадибних ділянках, що порушує екологічний стан у селищі. Все це сприяє забрудненню об’єктів природного середовища \грунт, підземні води, водоймища\. Виходячи з вищевикладеного, відповідно до статті 21 Закону України “Про відходи”, ст.22 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, п.п.7 п.«а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою впорядкування території селища, виконавчий комітет Кушугумської селищної ради
В И Р І Ш И В:

1. Затвердити план розподілу та закріплення прилеглої території за підприємствами, організаціями, установами та всіма суб’єктами господарювання.

2. В термін до 28.04.2013 року підприємствам, установам, організаціям всіх форм власності, розташованим на території селищної ради, привести до належного санітарного стану закріплені за ними території.

3. Зобов’язати власників приватних житлових будинків садибного типу в цей же термін привести до належного санітарного стану особисті домоволодіння та прилеглу до них територію.

4. Землевпоряднику Павловій Н.О. довести до відома голів садівничих товариств вимоги по проведенню робіт по прибиранню територій, які прилягають до садівничих товариств та проконтролювати їх виконання.

5. Заступнику селищного голови Поляковій Т.В. та землевпоряднику Павловій Н.О. забезпечити доведення даного рішення до мешканців селища Кушугум та керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності, розташованих на території селищної ради та взяти виконання рішення на контроль.

Селищний голова                                            Г.О.Загребельна

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.