29 березня 2013

За даними ДПІ у Запорізькому районі



Щодо стану організації  роботи за І квартал 2013 року
з доступу до публічної інформації та звернень громадян.

   Налагодження прозорості та відкритості у виконанні службових обов’язків податківців сприяє партнерським взаємостосункам між громадянами та органами державної влади.
  У відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2001 року №2939-VI  запити на публічну інформацію можуть бути подані:
- на поштову адресу ДПІ у Запорізькому районі Запорізької області ДПС
  690096 м. Запоріжжя, вул. 3-ої П»ятирічки,8
  (на конверті вказувати «Публічна інформація»)
- телефоном/факсом (061) 212-40-20
- в усній формі особисто працівнику, в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового  розпорядку (з понеділка по четвер з 9-00 до 13-00год. та з 13-45 до  18-00 (у пятницю –до 16-45)
Для спрощення процедури оформлення запитувачем інформації пропонується заповнювати відповідні форми запитів на інформацію. Зазначені форми можна  отримати на офіційному сайті Державної податкової служби Запорізької області або в приміщенні ДПІ у Запорізького району Запорізької області.
За І квартал 2013 року до ДПІ у Запорізькому районі Запорізької області ДПС надійшов 1 запит на інформацію та  3 письмових звернення громадян.
За наслідком  розгляду  запитів на інформацію та  звернень громадян  надані відповіді  без порушення встановленого  терміну.
Скарг на неправомірні дії та  на корупційні дії працівників органів ДПС не надходило.
Особистий прийом громадян в інспекції проводиться згідно з графіком.  За січень-березень   2013р. керівним складом ДПІ та іншими посадовими особами ДПІ   здійснено 18 прийомів  (з них  9  виїзних прийомів та 9  у  громадській приймальні). На особистому прийомі побувало 18 громадян. На усі   зверненя  надані усні відповіді.


ДПІ у Запорізькому районі
Запорізької області ДПС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.