26 лютого 2013

Свято мужності


22 лютого  Кушугумська селищна рада і
працівники культури вітали всіх чоловіків, ветеранів Великої Вітчизняної війни зі святом  Захисника Вітчизни.
В цей день обов’язково вшановують чоловіків старшого покоління, які захищали нашу Вітчизну від ворогів за роки військового лихоліття. А хлопці в цей день відчували цілком реальну причетність до великої та почесної справи продовження героїчних подвигів ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Зі словами привітання виступили голова Кушугумської селищної ради Загребельна Г.О., інвалід I групи ВВВ – Козаков М.Г. 
На святі були присутні почесні гості: інвалід I групи ВВВ –Бараніченко В.М., учасник бойових дій – Колісник І.С., ветерани військової служби та члени ради ветеранів.
Діти вокального колективу «Золота струна» та танцювального колективу «Грація» вітали всіх присутніх та своїх батьків піснями про офіцерів, про армію. Від почутих пісень з’явилися сльози на очах у багатьох глядачів.
     В цей день звучали і радісні, і веселі пісні, виконавцями яких був гурт «Щедрі серця» і під всім відому пісню «Наливай» пригощали  чоловіків шампанським.
По завершенню свята виступила Ельнікова В.О. (ветеран праці, колишній вчитель), яка звернулася з побажанням міцного здоров’я та  процвітання ветеранам та виступаючим, а також зі словами вдячності голові селищної ради Загребельній Г.О., яка звертає велику увагу на проведення святкових заходів та не забуває кожного привітати зі святом.  
Завідуюча бібліотекою №1 Самохвалова Наталія
Завідуюча бібліотекою №2 Падеріна Інна

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.