07 травня 2013

Призначений новий начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області



Указом Президента України від 24.12.2012 No 726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України.

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 20.03.13 №229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів» та №228 «Про реорганізацію деяких органів державної податкової служби, спеціалізованих митних органів та організацій» 29 квітня 2013 року проведено державну реєстрацію Головного управління Міндоходів у Запорізькій області, яке є правонаступником Державної податкової служби в Запорізькій області.
Відповідно до наказу Міністерства доходів і зборів України №250-о від 26 квітня 2013 року виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Запорізькій області з 29 квітня 2013 року призначений Страшний Анатолій Андрійович.
 Зі створенням Міністерства та його територіальних органів бізнес тепер матиме єдиного адресата, який, орієнтуючись на інтереси та очікування бізнесу та інвесторів, від імені держави відповідає за створення рівної конкуренції, якісний сервіс в адмініструванні податкових та митних платежів.

 На регіональне Головне управління додатково покладено функцію з адміністрування єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
Передача функції адміністрування єдиного соціального внеску (ЄСВ) від Пенсійного фонду до Міністерства доходів та зборів сприятиме легалізації заробітних плат завдяки спрощенню звітності для бізнесу.
 Платники податків, як і раніше, зможуть отримувати якісне податкове супроводження, а також ряд митних послуг в сервісних центрах ГУ Міндоходів у Запорізькій області.

ДПІ  у Запорізькому районі

Антикорупційний проект "Пульс"
Завдяки впровадженню антикорупційного проекту «Пульс» представники бізнесу отримали можливість повідомити про перешкоди у спілкуванні з податківцями та митниками, прискорити процес обслуговування та без зволікань з боку посадовців отримати адміністративні послуги.
Врегулювати будь-які неприємні ситуації у спілкуванні з посадовими особами митниці і податкової можна протягом доби від часу дзвінка на «Пульс» Міністерства доходів і зборів України. Цей сервіс працює за принципом call-back- податківці та митники не лише приймуть дзвінок , а й повідомлять про результату розгляду скарги чи звернення.
Отож, якщо у представників бізнесу виникають певні труднощі у спілкуванні з податковою чи митницею, варто телефонувати за номером „Пульсу” (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.