17 травня 2013

Благоустрій селища!



         На території селища Кушугум протягом квітня-травня проводився екомарафон  «За чисте довкілля», в рамках якого було проведено суботники по очистці території селища від побутового сміття, приведення в належний стан меморіального комплексу «Братська могила», а також очистку лісосмуги вздовж дороги, що веде до траси «Москва-Сімферополь»». За ініціативи селищної ради  18 квітня відбувся наймасштабніший суботник, у якому взяли участь колективи селищної ради, дитсадку, Кушугумської міської поліклініки, Кушугумського НВК, приватні підприємці та їх працівники.

         Спільними зусиллями було зроблено дуже багато: прибрали територію школи і стадіону, побілено дерева вздовж вулиці Партизанської. Крім того, зачищено смітники, прибрано усі автобусні зупинки. Придорожна територія автошляху, починаючи від зупинки «Автозаправка» і закінчуючи кінцевою  зупинкою «Осетрівка» приведена в порядок. Робота зроблена величезна, її результат побачили усі мешканці, і тепер надія на те, що до кожного із нас прийде розуміння того, що підтримувати порядок і чистоту треба не тільки у своєму домі чи подвір’ї, а й у рідному селищі, бо це також наш спільний дім!
Селищний голова Загребельна Галина Олексіївна та колектив Кушугумської селищної ради висловлює велику подяку за допомогу у проведенні суботників місцевим приватним підприємцям, а саме: Чернецькому Рафаелю Анатолійовичу, Балиці Леоніду Івановичу, Куцеволу Олегу Васильовичу, та СКП «Вічність», які допомагали технікою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.