18 липня 2013

Запорізькими фахівцями Міндоходів проведено 365 зустрічей, попереджуючих корупційні діяння




Інформування населення про виявлені факти корупційних діянь, підвищення рівня дотримання законності в органах Міндоходів, забезпечення захисту та безпеки працівників ГУ Міндоходів області та Запорізької митниці Міндоходів -  один із головних напрямків роботи фахівців управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Запорізькій області. Зокрема, у січні-червні проведено 365 бесід та лекції на антикорупційну тематику.

Одним із існуючих профілактичних заходів є перевірка кандидатів на посади в органи Міндоходів області. З початку року проведено 119 таких перевірок, внаслідок чого відносно 5 осіб прийнято рішення про відмову у призначенні.
Також, протягом шести місяців поточного року фахівці управління провели 77 службових перевірок. За їхніми результатами внесено 58 подань щодо вжиття заходів з усунення причин та умов, що призвели до скоєння правопорушень з боку працівників. За припущені порушення до 45 співробітників застосовані заходи дисциплінарного впливу, в тому числі 1 особу звільнено.  Про неприпустимість скоєння дій, які близько межують з протиправними 49 працівникам винесено офіційні застереження. 
   
                                                            ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.