28 січня 2014

ДПА інформує



Запоріжці можуть подати звітність або задекларувати свої доходи у зручний для себе час та спосіб


Із початком кампанії декларування доходів громадян за 2013 рік та подання податкової звітності суб'єктами господарювання Центри обслуговування платників переведені у режим посиленої роботи із приймання звітності. Спеціалісти центрів з метою уникнення незручностей для платників працюють "до останнього відвідувача". На цьому наголосила під час Інтернет-конференції начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька.
Кожен відвідувач ЦОП може подати звітність, проконсультуватися або отримати будь-яку іншу послугу щодня до 20-00. У разі необхідності графік роботи ЦОПів може бути подовженим. Сервісні центри працюють й у вихідні (крім неділі).
У Центрах обслуговування платників забезпечено усі належні умови, аби для кожного громадянина процес декларування був зручним, комфортним і зрозумілим. Фахівці інспекцій приймуть декларації, проконсультують щодо правильності її заповнення. Крім цього, триває практика електронного декларування, відзвітуватися про минулорічні доходи можна за допомогою мережі Інтернет. Для цього необхідно мати спеціальне програмне забезпечення і електронний ключ цифрового підпису.
Нагадаємо, з 1 січня по 1 травня поточного року громадяни повинні задекларувати доходи, отримані минулого року, а також можуть скористатися податковою знижкою. Обов'язкове подання декларацій передбачено для тих громадян, які отримували доходи не від податкових агентів, та доходи, з яких упродовж минулого року податок не отримувався. Декларація про отримані доходи подається до 1 травня поточного року, для отримання податкової знижки – до кінця року.

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.