02 грудня 2013

ДПІ у Запорізькому районі приєдналась до в Всеукраїнської акції «Права та обов’язки»


  У Центрі обслуговування платників податків 


при ДПІ у Запорізькому районі пройшла Всеукраїнська акція « Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів» , під час якої розповсюджувалася брошура, підготовлена Міністерством доходів і зборів України з метою підвищення рівня обізнаності платників.
  У брошурі йдеться не лише про права платників податків, а й про обов’язки працівників Міндоходів, і є  телефони «гарячих ліній», куди платники можуть звернутись у разі виникнення питань щодо роз’яснення законодавства або проблем у спілкуванні з фахівцями Міндоходів.          
        
   - Наші платники податків і зборів завжди можуть ознайомитись із практикою застосування податкового законодавства , дізнатися про свої права та обов’язки ,і ці нові брошури виявилися дуже корисними та доречними. Вести свій бізнес у відповідності з вимогами чинного законодавства можливо у разі, коли ти добре знаєш свої права та обовязки, - зазначила перший заступник начальника Ольга Давиденко.    
                Для платників ДПІ отримано достатньо кількість брошур, які будуть розповсюджені у ході проведення семінарів, «круглих столів», зустрічей з бізнесом.                                                                                     




ДПІ у Запорізькому районі
ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.