31 грудня 2013

Новини з ДПА


Особисті зустрічі з клієнтами податкової – запорука плідної співпраці.


  Саме такої думки дотримується перший заступник начальника Ольга Давиденко. Регулярно проводячи зустрічі з представниками бізнесу, цього разу Ольга Миколаївна запросила до діалогу підприємців, що займаються роздрібною торгівлею.
 Мета таких акцій проста та зрозуміла – донести до кожного ті зміни та інновації, що впроваджуються  в податковій , вислухати пропозиції щодо поліпшення співпраці.
   Серед важливих тем зустрічі – горизонтальний моніторинг. Ольга Давиденко розповіла, що платники податків можуть отримати інформацію про своїх існуючих або потенційних  контрагентів у інспектора. Тобто кожен підприємець може вберегтись  від співробітництва з несумлінними організаціями.
  Не залишили поза увагою проблему тіньової зарплати. Нагадала, що податкова має право влаштувати перевірку, якщо до інспекції надійде скарга від працівника. Ольга Миколаївна розповіла про типові помилки, яких  припускаються підприємці, при заповнені податкових накладних.     Закликала присутніх тримати постійний зв»язок із своїм інспектором, щоб вчасно дізнатися про недоліки та встигнути їх виправити.
  Наприкінці зустрічі підприємці отримали можливість поставити  свої запитання, отримати поради та роз»яснення, висловити побажання.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.