17 квітня 2014

ДПІ у Запорізькому районі

Стабілізація надходжень до бюджету.

Згідно проведеного аналізу, надходження за три місяці поточного року, до бюджетів усіх рівнів ДПІ у Запорізькому районі забезпечено в сумі 19682,6 млн. грн. з них, до Державного бюджету надійшло – 5699,1 млн. грн.., місцевого – 13983,5 млн. грн.  



З них податку на прибуток – 1917,8 млн. грн., податку на доходи фізичних осіб – 7405,7  млн. грн.. плата за землю  – 2355,5 млн. грн.. Всього за березень місяць до зведеного бюджету надійшло 5127,6 млн. грн., з них до державного бюджету – 1724,1 млн. грн., до місцевого бюджету – 3403,5 млн. грн.
         Надходження від сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з початку року склали  17825,2 млн. грн. За  березень 2014 року перераховано  близько  6078,2 млн. грн .
«Надходження до місцевих бюджетів свідчать про зрослий рівень суспільної свідомості та податкової культури платників. Важливу роль у цьому процесі відіграє рівень сервісного обслуговування платників податків, а також ділова і конструктивна співпраця з суб’єктами господарювання», – відзначив начальник Запорізької ДПІ Юрій криволап.


Запорізький район: середньомісячні надходження ЄСВ 17825,2 млн. грн.



За перший квартал 2014 року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 17825,2 млн. грн. Порівняно з періодом адміністрування ЄСВ органами Міндоходів у минулому році (жовтень – грудень) середньомісячна сплата  збільшилась на 5941,7 млн. грн.
З метою спрощення умов ведення бізнесу  Міндоходів ініціює уніфікацію звітності зі сплати ЄСВ по фізичних особах-підприємцях. Це пропонується здійснити шляхом об`єднання таблиць 1, 2, 3 Додатку 5 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування.
Відомством розроблено проект макету  об’єднаної звітності «Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску», який розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів (Діяльність>Взаємодія з громадськістю>Консультації з громадськістю >Громадське обговорення).
Також висловити свою думку стосовно спрощення звітності можна у розділі «Опитування» на головній сторінці порталу.

                                                                           ДПІ у Запорізькому районі

                                                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.