16 квітня 2014

Новини з ДПА

На запорізькій митниці Міндоходів виявили підміну майже на 200 тис. гривень

Директор одного із підприємств міста Запоріжжя для проведення митних формальностей подав до Запорізької митниці Міндоходів декларацію та пакет документів на товар – «Бій штучного графіту,  загальною вагою 9 710 кг.

Співробітники Запорізької митниці Міндоходів провели відбір проб та зразків товару і направили на дослідження. Результат показав, що у декларації заявлений зовсім інший товар, який за ціною є дорожчим.
Таким чином, директор ТОВ «А» не задекларував за встановленою формою точних та достовірних відомостей про товар, загальна вартість якого складає  199 тис. гривень.
За даним фактом співробітники  Запорізької митниці Міндоходів у відношенні директора ТОВ «А» завели справу про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 472 Митного кодексу України (недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення), товар  митним органом вилучено.


ГУ Міндоходів у Запорізькій області

На Запоріжжі декларанти подали понад 25 тисяч звітів

З початку 2014 року в Запорізькому регіоні подано 25,5 тисячі декларацій. При цьому 2760 декларацій або 11% від загальної кількості по області надійшло через мережу Інтернет.
Громадяни задекларували доходів на загальну суму понад 890 мільйонів гривень, що на 111 мільйонів гривень більше, ніж за підсумками трьох місяців 2013 року.
На отримання податкової знижки вже подано більше 5,6 тисячі декларацій. На сьогодні вже проведено перерахунки 5,1 тисячі декларацій на загальну суму до повернення громадянам 5,1 мільйона гривень.
У запорізьких Центрах обслуговування платників активно проходить процес декларування громадянами своїх доходів, отриманих у минулому році. Фахівці інспекцій не тільки приймають декларації, а й надають консультації щодо правильності їх заповнення, роз'яснюють норми податкового законодавства.
Платники користуються як послугами консультантів у ЦОПах, так і здають електронні декларації власноруч.
Крім того, у агітаційній роботі під час кампанії декларування доходів громадян для фахівців інспекцій приходить на допомогу волонтерський рух серед числа ветеранів органів Міндоходів області.


ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.