22 травня 2014

ДО МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ НАДІЙШЛО 1549,9 ТИС. ГРН. ЄДИНОГО ПОДАТКУ.



         Спрощення адміністрування єдиного податку позитивно позначилося на надходженнях в бюджет, збільшення яких свідчить про тенденцію росту малого та середнього бізнесу в регіоні.

         Так, у порівнянні з першими чотирма місяцями минулого року у Запорізькому районі Запорізької області надходження єдиного податку зросли на  65,6 тис. грн. і склали 1549,92 тис. грн.
         Більше 80 % сум сплачено фізичними особами-підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, решта – юридичними особами -«спрощенцями».
        
         За словами начальника ДПІ у Запорізькому районі Юрія Криволапа, позитивної тенденції вдалося досягти завдяки вдосконаленню обслуговування платників податків і створенню комфортних умов для діяльності малого та середнього бізнесу. Так, у цьому році продовжено мораторій на перевірки цієї категорії платників.

Крім того, для спрощення документообігу з 2014 року підприємцям, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку вже не видаються. Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку, який діє до внесення змін до Реєстру.


ДПІ у Запорізькому районі ГУ  Міндоходів у Запорізькій області


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.