29 травня 2014

БІЛЬШЕ 24 МЛН.ГРН. ЄСВ НАДІЙШЛО ВІД ПЛАТНИКІВ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ



          За період з 01 січня по 30 квітня 2014 року Державна податкова інспекція в Запорізькому районі ГУ Міндоходів у запорізькій області прийнято 4 тисячі звітів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, з них 800 звітів надано особисто та 3,2 тисячі звітів надано через мережу Інтернет.

         В центрі обслуговування платників фахівці ДПІ постійно надають консультації по заповненню податкової звітності та звітності з ЄСВ в електронному вигляді.
         Платниками єдиного соціального внеску у Запорізькому районі є більш ніж 3,2 тис. осіб. Протягом січня – квітня 2014 року, від платників податків Запорізького району надійшло 24,4 млн. грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що складає 102,1 % від доведеного завдання. Про це було повідомлено під час чергової зустрічі начальника ДПІ у Запорізькому районі ГУ Міндоходів у Запорізькій області Юрія Криволапа з представниками бізнесу.
        
«Стабільне надходження єдиного соціального внеску забезпечує своєчасну виплату пенсій, соціальні гарантії та допомогу під час тимчасової втрати працездатності. Тому дане питання постійно знаходиться у нас на контролі» - відмічає начальник ДПІ у Запорізькому районі  Криволап Ю.А.


                                                                  ДПІ у Запорізькому районі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.