22 травня 2014

КАМПАНІЯ ДЕКЛАРУВАННЯ ФІНІШУВАЛА



          Закінчилась компанія декларування громадянами своїх доходів, отриманих протягом 2013 року. Сьогодні, своєчасна сплата податків є актуальною і нагальною. Податківці, у свою чергу, намагались забезпечити найбільш комфортні умови для громадян, які прагнули задекларувати свої доходи.

         51124,2 тис. грн. – ось загальна сума доходів, що задекларували мешканці Запорізького району у ході кампанії. Аналізуючи результати цьогорічної кампанії декларування можна впевнено говорити про позитивну динаміку надходжень податку на доходи фізичних осіб до бюджетів та росту громадянської свідомості та податкової культури у платників податків Запорізької ДПІ.
Загалом, в період цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році, декларації подали 750 громадян Запорізького району.
         Не дивлячись на те, що громадяни мають можливість подати декларацію за для отримання податкового кредиту протягом усього року, у ході кампанії декларування своїм правом вже скористалися 177 осіб. Сума до повернення склала 182,6 тис. грн.
         Також своєрідним цьогорічним досягненням інспекції є той факт, що в наслідок активізації роз’яснювальної роботи щодо зручності надання декларації про майновий стан по «електронці», задекларували доходи Інтернетом 37 декларантів.

                           
                                                                           ДПІ у Запорізькому районі


http://zrda.gov.ua/odpi/news-from-dpi/kampanya-deklaruvannya-fnshuvala

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.