21 серпня 2013

Майже 600 тисяч гривень – від туристичного податку на Запоріжжі



В органах ГУ Міндоходів Запорізької області зареєстровано 535 СГД, які сплачують туристичний податок, збір за місця для паркування транспортних засобів. Протягом 7 місяців 2013 року до місцевих бюджетів надійшло 756 тис. грн. місцевих податків і зборів. Надходження туристичного податку складають майже 600 тис. грн., що більше надходжень відповідного періоду минулого року на 17 відсотків.

Запоріжжя з його історичними цінностями завжди приваблювали туристів. До того ж, узбережжя Азовського моря з його курортними зонами щоліта гостинно приймає тисячі відпочиваючих. Розвивається готельний і туристичний бізнес, зростають й надходження до місцевих бюджетів.
У січні-липні поточного року найбільші надходження туристичного податку у м. Бердянськ – 187 тис. грн., а це проти відповідного періоду минулого року на 67 тис. грн. більше. По Приморському району – 142 тис. грн., що на 38 тис. грн.. більше січня-липня 2012 року, по Якимівському району – 102,4 тис. грн.
У місті Запоріжжі туристичний податок становить майже 130 тис. грн., що перевищує надходження відповідного періоду минулого року на 24 тис. грн.

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.