21 серпня 2013

Запорізькі оперативники перекрили шлях контрабандному алкоголю і тютюну на суму понад 650 тис. грн.



У серпні поточного року оперативні співробітники ГУ Міндоходів у Запорізькій області в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 УК України перекрили канал постачання і збуту на території Запорізької області алкогольних напоїв контрабандного походження.
В результаті проведених обшуків виявлені і вилучені товарно-матеріальні цінності на суму 584 тис. гривень, в т.ч. більше тисячі пляшок алкогольних напоїв імпортного виробництва без марок акцизного податку України ("Grey Goose", "Білуга", "Hennessy VSOP", "Courvose", "Chivas Regal 18", "Bacardi", "Black Label", "Glenhddich", "Jack Daniels", "Martell", "Absolut", "Finlandia" та інші), а також марки акцизного податку України для маркування алкогольних напоїв імпортного виробництва із ознаками підробки.
Окрім цього, запорізькі оперативники ГУ Міндоходів області в одному з торгових павільйонів обласного центру встановили факт реалізації імпортних тютюнових виробів, ввезених контрабандним шляхом. У результаті із незаконного обігу вилучено більше 7 тисяч пачок цигарок на суму 74 тис. гривень.

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.