10 серпня 2013

Міністерство доходів і зборів затвердило п’ятирічну стратегію розвитку.



В Міністерстві доходів і зборів затверджено п’ятирічну стратегію розвитку відомства, яка була розроблена спільно із консультантами міжнародної аудиторської компанії Pricewaterhouse-Coopers. Стратегія була презентована на Всеукраїнському форумі працівників Міністерства, який відбувся 6 липня, а також була презентована та обговорена на апаратній нараді в ДПІ у Запорізькому районі ГУ Міндоходів від 10.07.2013.

«Кожен співробітник  Міністерства – від керівного складу до рядових виконавців – чітко розуміє пріоритети роботи, шляхи та контрольні точки. Ми робили і робимо все, щоби кожен член нашого колективу усвідомлював свою особисту роль в процесі виконання стратегічних завдань та свою персональну відповідальність за спільні успіхи» - підкреслила Ірина Косенко.
Нагадуємо, що у 2012 році у Державній податковій службі України було розроблено та запроваджено стратегічний план розвитку, яким було визначено 5 стратегічних напрямів розвитку служби і 13 стратегічних цілей на поточний рік. Вперше було впроваджено в практику ключових показників діяльності (КПД), як служби в цілому, так і  кожного структурного підрозділу на шляху реалізації стратегії. Кожен з 85 КПД був закріплений за відповідними структурними підрозділами, мав чіткі критерії оцінки його виконання в суворо відведених часових рамках. Відповідна практика запроваджена і у роботі Міністерства доходів та зборів України, до складу якого увійшли податкова та митна служби.
                                                                                                 
    ДПІ у Запорізькому районі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.