11 червня 2014

На 31,7 млн.грн. поповнили місцевий бюджет платники податків Запорізького району



 Працівники Державної податкової інспекції у Запорізькому районі намагаються забезпечити стабільність наповнення казни держави у економічно непростий час і використовують все своє вміння та знання для того, щоб кошти в повному обсязі надходили до скарбниці.

За підсумками роботи п’яти місяців фахівцями ДПІ до Зведеного бюджету України поступило 31,7 мільйонів гривень. Це на 915,3 тис.грн., або 102,9% більше, ніж за січень-травень 2013 року. До Державного бюджету направлено більш 8,8 мільйонів гривень, а до місцевого – майже 23 мільйонів гривень.   
Основним джерелом наповнення місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб. За 5 місяців поточного року даного податку до бюджету було спрямовано 12,5 млн. грн., що становить 54,4% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів району.
         Єдиного податку зібрано у сумі 2,22 млн. грн. Це на 230,1 тис. грн. або 111,5% перевищує надходження відповідного періоду 2013 року.
Міндоходівці констатують, що наповненню бюджету сприяють суб’єкти підприємницької діяльності, які подають податкову звітність в електронному вигляді. За допомогою таких прогресивних платників податків органи Міндоходів розплутують хитрі схеми ухилення від оподаткування та мінімізації податків, викривають «податкові ями», словом активно протидіють тіньовій економіці.    


ДПІ у Запорізькому районі 
ГУ Міндоходів у Запорізькій області  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.