13 червня 2014

Влада та бізнес об’єднують зусилля на регіональному форумі підприємців



У Запорізькій облдержадміністрації пройшов регіональний бізнес-форум, який провів голова ОДА Валерій Баранов. На заході також були присутні представники ГУ Міндоходів у Запорізькій області. В привітальному слові Валерій Баранов зазначив, що цей захід відбудеться без звітів керівників органів влади та служб області, адже головні доповідачі форуму – представники бізнесу, і саме вони мають порушувати актуальні проблемні питання.

- Наше головне завдання – відновити довіру бізнесу до влади, тому я хочу, щоб наш форум пройшов у наступному форматі: представники бізнесу озвучать проблеми, які заважають нормально працювати та ускладнюють роботу, а ми розберемося в цих питаннях та будемо впливати на ситуацію. Наразі в нас є низка напрацювань та пропозицій щодо внесення змін до законодавства, які дозволять спростити ведення бізнесу, але ми хочемо максимально долучити до цієї роботи його суб’єктів. За підсумками форуму підготуємо перелік проблемних питань для вирішення, а через певний час знову всі зберемося та перевіримо, як вони вирішуються. Ми маємо налагодити системну роботу для об’єднання зусиль влади та бізнесу з метою створення сприятливого бізнес-середовища, - зазначив Валерій Баранов.
Загалом на форумі виступили більше 20-ти представників бізнесу, які порушували проблеми у взаємовідносинах з контролюючими та правоохоронними органами, наводили конкретні приклади. Зокрема, стосовно незадокументованого збирання коштів з перевізників, існування стихійної торгівлі тощо. Розглядалися також складна ситуація з реєстрацією земельних ділянок, порушення процедур конкурсів на оренду приміщень комунальної власності у м. Запоріжжя та області та ін.
За підсумками форуму прийнято проект резолюції, в основу якого покладено налагодження постійного діалогу і зворотного зв’язку між владою і бізнесом.

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.