27 червня 2014

Шановні жителі с-ща Кушугум!

Прийміть сердечні вітання з нагоди
Дня Конституції України!
               28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.
         Життя підтвердило важливість Конституції.  І сьогодні завдання держави  полягає в тому, щоб якнайповніше використати  потенціал основного нормативно – правого акта держави   для утвердження реальної демократії, забезпечення прав, свобод людини і  громадянина, для піднесення умов життя народу на гідний рівень.
     Сьогодні Президент України та Уряд здійснюють рішучі кроки для впровадження реформ, громадськість  обговорює проект Закону України „Про внесення змін до Конституції України”.
     Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов'язки.
     Нехай же в день національного свята - Дня Конституції – в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.   
     Щиро бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та всього найкращого!        
З повагою,
голова Кушугумської
селищної ради
Г.О. Загребельна

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.