26 червня 2014

Стажування у Верховній Раді України

Верховна Рада України Асоціація випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади – ГО «Ліга інтернів» Запрошують Вас узяти участь у конкурсі на участь у Програмі стажування у Верховній Раді України.

Участь у Пргграмі передбачає стажування у комітетах та апараті Венрховної Ради України для громадян України, які станом на 27 липня 2014 року отримали базову вищу освіту (ОКР “Бакалавр”) та не досягли віку 29 років.
Для участі у конкурсі необхідно до 18:00 27 липня 2014 року заповнити та надіслати аплікаційну форму; фотокартку; а також підписані та відскановані першу сторінку анкети і згоду про збір персональних даних на електронну адресу:  vr_application14-15@interns.org.ua.
Будь ласка, у темі повідомлення зазначте «Parliamentary Internship application», а анкету назвіть своїм прізвищем та ініціалами латиницею, наприклад: «ShevchenkoAM».
Анкету на участь у Програмі можна завантажити тут.
Положення про проведення конкурсного відбору можна завантажити тут.
Вимоги до подачі фото можна завантажити тут.
Більше інформації - на офіційному веб-сайті ГО “Ліга інтернів” (www.interns.org.ua). Тривалість Програми у 2014-2015 рр - 8 місяців. Після завершення Програми учасники отримають відповідні сертифікати.
Програма адмініструється Асоціацією випускників Програми стажування у ВРУ та ЦОВВ - ГО “Ліга інтернів” спільно з Верховною Радою України та Проектом “РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичність”.

Контакти

  • 096 13 68 788
  • Медвідь Вікторія

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.